Keleivių vežėjai lankėsi Transexpo parodoje Kielcuose

17 spalio 14:56 2024 Spausdinti straipsnį Lankytojai Patirtis

Lietuvos keleivių vežimo asociacija savo nariams surengė išvyką į Lenkijos Kielcų mieste vykstančią tarptautinę keleivinio transporto priemonių, agregatų, detalių, IT technologijų bei infrastruktūros sprendimų autobusams parodą TRANSEXPO. 

Paroda vyksta spalio 16–18 dienomis. Keleivių vežėjus Kielcuose nustebino eksponatų gausa. Šiųmetėje parodoje dalyvauja 120 įmonių iš Lenkijos, Jungtinės Karalystės, Švedijos, Turkijos, Portugalijos, Austrijos, Belgijos, Vokietijos ir Estijos ir kt.

Savo naujoves parodoje pristatė ne tik Europos, bet ir Azijos autobusų gamintojai. Keleivių vežėjai apsilankė „Solaris Bus & Coach“, „King Long”, „Voith”, „EKO Energetyk” stenduose, apžiūrėjo MAN, IVECO, „Irizar”, „Otokar”, „ISUZU”, „Arthur Bus” bei kitų gamintojų autobusus. Lenkijos gamintojų PILEA transporto priemonę Lietuvos delegacijos atstovai turėjo progos išbandyti Kielcų gatvėse.

Be jau minėtų, parodoje dalyvavo R&G Plus“, „Kiel“, „Ster“, „Globtrak“, „Herbert Kneitz“, „Drabpol“, „Polgard“, „DPK System“, GMV, „Pixe“l ir kiti gamintojai.

Plačiau apie parodą ir joje demonstruotus autobusus skaitykite tik eBus.lt.

Lina Jakubauskienė 

Autorės nuotraukos