TRANSEXPO duris atvers jau netrukus

09 spalio 10:48 2024 Spausdinti straipsnį Autobusų pasaulio naujovės Lankytojai Naujienos

Tarptautinėje viešojo transporto mugėje Kielcuose šiemet planuoja dalyvauti 120 įmonių iš Lenkijos, Jungtinės Karalystės, Švedijos, Turkijos, Portugalijos, Austrijos, Belgijos, Vokietijos ir Estijos. Spalio 16–18 dienomis vyksianti TRANSEXPO yra svarbiausias Centrinės ir Rytų Europos viešojo transporto pramonės renginys.

Tarp įmonių, pristatančių savo gaminius šiųmetėje parodoje, yra pirmaujantys gamintojai, tokie kaip „Solaris Bus & Coach“, „ARP E-VEHICLES“, „ARTHUR BUS“, „ABP Bus & Coach“, „Bus-Center“, „PAK-PCE Polish Hydrogen Bus“ ir „Man Truck & Bus“. Be to, TRANSEXPO 2024 dalyvių sąraše yra įmonės gaminančios detales ir įrangą viešajam transportui, IT sistemas ir pan. Parodoje dalyvauja „R&G Plus“, „Kiel“, „Ster“, „Globtrak“, „Herbert Kneitz“, „Drabpol“, „Polgard“, „DPK System“, GMV, „Pixe“l

Verta paminėti, kad ankstesnėje parodoje apsilankė 4 000 keleivinio transporto rinkos profesionalų.

Kartu su Tarptautine viešojo transporto muge taip pat vyks Lenkijos pagalbos keliuose mugė HOL-EXPO – vienintelė tokia šioje Vidurio ir Rytų Europos dalyje. Šis renginys numatytas 2024 m. spalio 16–18 dienomis.

Daugiau apie parodą galite rasti čia:

https://www.targikielce.pl/transexpo
https://www.linkedin.com/showcase/transexpo
https://www.facebook.com/targitransexpo

 

eBus.lt